Je goed kleden voor je sollicitatiegesprek, je eerste optreden op een nieuwe plek of met nieuwe mensen is belangrijk als je een goede indruk wilt maken. We hebben het allemaal eerder gehoord en hebben allemaal een beetje een beeld van wat voor soort verkleedkleding past bij het sociale evenement dat je bijwoont. Maar wat ik denk dat alle soorten kleding, kapsels enz. gemeen hebben, is één ding: het vertrouwen om het te dragen. En dit is wat ik wil toevoegen aan al deze geweldige antwoorden op deze vraag.

Ik had er veel en heb nog steeds veel stijlen die ik draag met betrekking tot welk evenement ik ga bijwonen. Ik heb outfits om met medestudenten naar een feestje te gaan met crop tops en wat niet en formele kleding om te dragen op zakelijke bijeenkomsten. Ik krijg vaak complimenten over mijn kleding. Maar niet omdat ze er erg duur of buitengewoon uit zien, maar omdat ik me goed voel in wat ik heb gekozen en dat met vertrouwen laat zien. Dit maakt zelfs de meest eenvoudige jurk een elegant stuk.

Ik woonde een keer een vergadering bij voor een golfclub met felroze haar, een eenvoudige zijden blouse en een spijkerbroek. In plaats van op me neer te kijken en me niet serieus te nemen (mijn vader was bang dat dat zou gebeuren) regende het complimenten dat het roze haar echt bij me paste en ik maakte het er zo elegant uit. In plaats van me te verontschuldigen voor mijn haar of te proberen het te verbergen, schudde ik het en bedankte mensen voor de complimenten. Ik vertelde hen dat ik zelf erg blij was met het resultaat en vervolgde de vergadering alsof het de normaalste zaak van de wereld was om op de golfbaan te dragen. Let op, ik ben niet naar een chique kapper gegaan maar heb mijn vriend het voor mij laten verven. Dus zelfs met minimale inspanning of budget geloof ik dat je alles je eigen kunt maken, zolang je je maar op je gemak voelt en zelfverzekerd bent in je stijl.

http://verbandsbuero.de/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *